• 622766949

Anar a un nutricionista

Anar a un nutricionista

Quan hem de visitar a un nutricionista

En aquest article d’avui us vull parlar de quan hem d’anar a un nutricionista. La majoria de les vegades ho tenim associat a una pèrdua de pes. Però la professió de nutricionista o dietista abarca molt més.

El /la nutricionista et pot ajudar i guiar en la teva alimentació si tens malalties com:

Colesterol

– Diabetis

– Triglicèrids

– Obesitat

– Sobrepès

– Restrenyiment

Intoleràncies o al·lèrgies alimentàries (gluten, fructosa, sorbitol, lactosa …)

– Anèmia

Malaltia de Crohn

– Gastritis o gastroenteritis

– Hèrnia de hiat

– Artrosi

– Hipotiroïdisme

– Etc ..

 

A  les diferents etapes de la vida com:

Alimentació infantil, adolescent, adulta i en la vellesa

– Embaràs

– Lactància

– Menopausa

 

El/la Dietista, també t’ajudarà si el teu objectiu és aprendre a tenir uns bons hàbits alimentaris. Et realitzarà una dieta equilibrada, adaptada a les teves necessitats, per tant, serà una dieta personalitzada. Tot això ho aconseguiràs si vas visitar un dietista.

Els més important de tot, és que et fixis en el seu titulació universitària, si és col·legiat /da

Ja que hi ha moltíssim intrusisme en aquesta professió.

Si estàs pensant en canviar la teva alimentació omnívora a vegetariana o vegana, és molt important que t’assessoris correctament i visitis a un nutricionista, d’aquesta manera evitaràs tenir una manca de nutrients i vitamines.

I el mateix et diria si ets un esportista i vols millorar les teves marques o fins i tot  si vols fer una cursa tipus Ironman.

 

Com pot ajudar-me?

A la nostra consulta privada t’ajudarem de la següent manera:

El primer cop que ens veiem et farem un estudi complet, on et pesem i mesurem. També fem uns càlculs per saber els kg que tens si són de greix, líquid o falta de múscul.

Més que una dieta, és canviar els hàbits i aprendre a menjar bé. D’aquesta manera aconseguiràs tenir una alimentació saludable.

A continuació et realitzem una història clínica (on has de dir-nos si has tingut alguna malaltia), i també una entrevista dietètica (on ens hauràs d’explicar quins són els teus hàbits alimentaris).

A més a més, et donarem escrites unes recomanacions generals, que són els bons hàbits alimentaris.

A la segona visita que tindrem ja et lliurarem la dieta personalitzada.

Més que una dieta, és canviar els hàbits i aprendre a menjar bé. D’aquesta manera aconseguiràs tenir una alimentació saludable.

 

Per què hem d’estar supervisats?

És important que tingueu la supervisió d’un/a Nutricionista – Dietista, ja que t’ajudarà en el teu dia a dia amb la teva alimentació.

Per exemple, si el que vols és aprimar, ho faràs de forma saludable i aprenent a organitzar el teu menjar o poder planificar si tens algun esdeveniment, d’aquesta manera podràs gaudir menjant sense remordiments.

El fet que tinguis visites de control amb el / la dietista va molt bé per solucionar dubtes, per exposar-li alguns problemes que et sorgeixin i fins i tot és un reforç positiu per a les diferents etapes, fins que aconsegueixis el teu objectiu.

Un altre exemple, si el que vols és fer un canvi en la teva alimentació omnívora i passar a una vegetariana o vegana, és imprescindible que estiguis ben guiat per un professional. D’aquesta manera evitaràs futures carències vitamíniques i minerals que podrien comportar alteracions en la teva salut.

 

Nosaltres sabem com ajudar-te

Si el que necessites és un bon assessorament per a la teva alimentació, no ho dubtis i contacta amb nosaltres. A Nutricionistes Barcelona t’acompanyarem en tot el procés.

 

Ayúdame a difundirlo

Author: Marta Abardia

Soy Nutricionista – Dietista en Barcelona. Tengo 19 años de experiencia como profesional. Pienso que mi trabajo no es sólo calcular una dieta o saber que contienen los alimentos. Mi labor es transmitir y acompañar a mis pacientes para conseguir un cambio de hábitos alimentarios.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*