• 622766949

No és una Dieta, és un Estil de Vida Foto tabac terrassa Apostem per la teva salut CONTACTAR Aprèn a escollir bé I també assessoria …. Nutricionistes Online! Videoconferència CONTACTAR

Inicio

Què fem?

Per què escollir-nos?

verduras y fruta

Pensem amb Tu

Dietes per perdre pes, per esportistes, per engreixar, per aprendre a menjar, i terapèutiques com ( colesterol, triglicèrids, àcid úric,diabetes etc..) sempre adaptades a les teves condicions i necessitats.  No totes les persones poden realitzar la mateixa dieta ni necessiten una ingesta calòrica, per aquesta raó, després d’una avaluació procedim a idear un pla alimentari que més s’adapti a les teves necessitats per aconseguir el resultat que desitges.

ensalada variada

Nutricionista presencial o online

T’ajudarem a perdre saludablement tots aquells kg de més. Estaràs assessorat/da per una Nutricionista presencial o online, que t’indicarà quins són els aliments que més t’afavoreixen i quins has d’evitar, amb el teu compromís i la nostra assessoria t’assegurem que aconseguiràs estar en un pes saludable i ideal.

No és Dieta …. És un Estil de Vida!

Coneix el nostre mètode d’aprimament

19 anys d’experiència aconseguint grans resultats

Si desitges perdre pes de forma saludable i eficaç , aquest mètode és per tu. Contem amb un equip de professionals Nutricionistes – Dietistes, que t’orientaran per aconseguir el teu objectiu.

¡Vida Sana!

Del teu interès!

Quasi sempre quan comencem un procés de canvi d’hàbits alimentaris, ens sorgeixen un munt de preguntes. He de deixar de menjar greixos? Les llegums engreixen?

Aquí podràs trobar algunes Preguntes i Respostes, que segur et resoldran alguns dels teus dubtes.

Aprèn a deixar de Fumar

Contem amb un Especialista en Tabaquisme, el qual et donarà consells, tècniques, exercicis i també tindràs a la teva disposició una aplicació de mòbil gratuïta que et serà de bon complement.

I per la nostre part, nutricionistes barcelona, et donarà consells alimentaris per aquells moments de més ansietat. Així evitaràs pujar de pes , si és una de les coses que et preocupa.

Tot per una Vida Sana!

cigarrillos

Marta Abardia
Nutricionista Dietista

Diplomada en Nutrició Humana y Dietètica, graduada per la Universitat Ramon Llull ( Fundació Blanquerna).

Té 19 anys d’experiència elaborant dietes personalitzades, per empreses, consulta privada y hospitals.

Pertany al Col·legi de Dietistes –Nutricionistes de Catalunya ( CoDiNuCat ), amb Nº de col·legiada CAT000624.