• 622766949

Coneixe’ns

Coneixe’ns

Coneix el nostre equip

Marta Abardia

Marta Abardia

Directora nutricionista

Contacta amb mi

Sóc Nutricionista – dietista amb Nº col·legiada CAT000624 del CODINUCAT. Vaig estudiar a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna de Barcelona.

Tinc 19 anys d’experiència com a professional. Penso que el meu treball no és només calcular una dieta o saber què contenen els aliments. La meva tasca és transmetre i ensenyar als meus pacients uns bons hàbits alimentaris.

El que vull és que aprenguin a menjar saludablement i crec que la clau està en disfrutar del menjar. Perquè menjar és un plaer. Y si aconsegueixo que la persona disfruti menjant, el canvi d’hàbits serà possible.

Antonio Vallejo

Antonio Vallejo

Especialista en tabaquisme

Contacta amb mi

Sóc Antonio Vallejo. Infermer des de fa 17 anys i amb 13 anys d’experiència a l’atenció primària . Vaig cursar un postgrau en Nutrició i Dietètica i poc després vaig fer un Màster en Tabaquisme. També sóc vocal de la Junta de SEDET ( Societat Espanyola d’ Especialistes en Tabaquisme ).

Ajudo als pacients que volen deixar de fumar i també els assessoro amb dietes per aprimar, diabtètics, àcid úric, colesterol etc… m’agrada promoure i ajudar a mantenir una vida sana i faig tot el possible per contribuir-hi.

En els últims anys, en el meu afany d’ajudar al màxim de gent possible he participat i coordinat dos aplicacions per a mòbil. “S’ACABÓ” per al pacient que vol deixar de fumar i “EPOC RESPIRA” per a facilitar l’autocontrol del pacient MPOC.

Per mi, deixar de fumar es un esforç però tant important es que la persona deixi de fumar com que ho deixi de la manera que li sigui menys traumàtica possible.

Les recaigudes que s’han pogut tenir en el passat, no son un obstacle o final de partida, si no una oportunitat per aprendre quins punts febles tenim i buscar solucions per ajudar a superar les situacions que han fet recaure si es presenten en un futur.

Coneix el nostre canal de Youtube