• 622766949

Deixar de fumar

Deixar de fumar

ACOMIADA’T DEL TABAC !

Fumar o estar exposat al fum del tabac es un dels principals factors de risc de nombroses malalties cardíaques, respiratòries i gran quantitat de càncers ( com el de pulmó, mama o colon entre molts d’altres ), augmentant la morbimortalitat d’aquests.

Els nens petits són els grans afectats pel tabaquisme passiu i pateixen molts més refredats, bronquitis, grips, otitis i altres malalties respiratòries en comparació als que no estan exposats al fum del tabac.

Però no afecta només a la nostra salut si no també al nostre aspecte físic ( mal alè, dents tacades, arrugues, olor a tabac a la roba,..) com a la nostra economia ( fumar un paquet diari suposa una despesa anual aproximada de 1800 € )

Per tot això, deixar de fumar es una de les millors decisions que podem fer a la nostra vida.

TABACO Y DINERO
DESPIDETE DEL TABACO

Deixa de Fumar i manté el teu pes!

Deixar de fumar es de les millors accions que es poden fer per a millorar la nostra salut, aspecte físic i benestar. Per ajudar en el procés d’aquesta deshabituació, els nutricionistes poden marcar pautes i consells per tal de mantenir el pes a ratlla i superar els impulsos de menjar compulsivament durant les primeres setmanes en les que s’abandona la cigarreta.

A més a més, NUTRICIONISTES BARCELONA ofereix el servei d’un especialista en Tabaquisme, el qual t’oferirà un seguiment durant les primeres setmanes sense fumar on rebràs consells, tècniques i supervisió per aconseguir que deixis aquesta dependència definitivament. També et podràs descarregar una APP per a deixar de fumar gratuïta que t’acompanyarà i ajudarà a superar els moments difícils que passis durant els primers dies.