• 622766949

Ansietat pel menjar

L'ansietat pel menjar

Un dels trastorns més comuns de la nostra societat és l’ansietat, i normalment la seva major causa és l’estrès. Malauradament el menjar s’han convertit en el refugi de moltes persones. Mengen de manera descontrolada i ingereixen grans quantitats d’aliments que generalment son de baixa qualitat. No obstant això, mai són capaços de calmar la seva falsa gana.

Què és el que passa?

Simplement ens refugiem en el fet de menjar per calmar l’ansietat, sense adonar-nos que si el problema que ens causa aquesta preocupació o angoixa persisteix res canviarà. Si necessites ajuda professional pots comptar amb nosaltres.

Els mètodes més efectius per combatre l’ansietat per menjar

Fes diversos àpats al dia en lloc de tres: per descomptat, reduint quantitats! El fet que el teu estómac sigui conscient que aviat tornarà a menjar li donarà una certa tranquil·litat a el cervell.

No facis activitats que associïs amb el menjar de forma perllongada: com ara veure la televisió, ja que les ganes de menjar apareixeran a l’instant.

No picar entre hores: cal reeducar el nostre cos i un bon nutricionista et podrà ajudar a millorar notablement la teva alimentació.

Exercici físic:

un dels millors mètodes per calmar l'ansietat és relaxar el cos i per a això el millor que pots fer és exercici o sinó anar a caminar.

Augmenta el consum d’aigua: ja que a més de donar-te una sensació de sacietat et mantindràs hidratat/da. De fet, moltes vegades el que ens reclama el cos és líquid, no menjar.

Consulta a un nutricionista: durant aquest període d’auto disciplina en què possiblement la nostra alimentació sigui de molt baixa qualitat, seria adequat visitar a un professional perquè ens orienti sobre la nostra alimentació. A vegades el fet que un expert ens indiqui els errors que cometem menjant, ens crea consciència instantània.

Lo principal és: disciplina!

La disciplina és, sense cap dubte, la clau de tots aquests mètodes. El més important per combatre l’ansietat és saber quina és la causa. Si no coneixem al nostre enemic no podem lluitar contra ell. A Nutricionistes Barcelona et podem ajudar a lluitar contra aquest problema i fer que la teva vida millori notablement.

 

Ayúdame a difundirlo

Author: Marta Abardia

Soy Nutricionista – Dietista en Barcelona. Tengo 19 años de experiencia como profesional. Pienso que mi trabajo no es sólo calcular una dieta o saber que contienen los alimentos. Mi labor es transmitir y acompañar a mis pacientes para conseguir un cambio de hábitos alimentarios.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*